Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Trimtex
Mila Halogen

25manna- Tävlingsledarens TACK

Skrivet av Lennart Agén Inlagt  2017-10-11 11:25:35
Uppdaterad 2017-10-11 11:24:37
Sidan visad 161 gånger

Stort tack till alla TSKare som bidrog till att 25manna i år blev ”best ever”!


Tillsammans med IFK Tumba har vi inte bara levererat best ever, vi har också förflyttat 25manna-helgen till ett evenemang på en ny högre nivå!

Och det har vi gjort tillsammans med våra gemensamma krafter och insatser. För mig som tävlingsledare blev det en helg som verkligen kunde njutas, både av de tävlandes insatser och allt beröm vi fick. Men framförallt av alla de goda insatser som vi TSKare levererade tillsammans med IFK Tumba. Inget var omöjligt, några saker tog en stund att fixa pga av det myckna regnandet, vet att SMHI i räknade helgen regn i mm utan i cm! Och trots att himlen verkligen öppnade sig under helgen så levererade vi som sagt ”best ever”!

Vill tacka TSKs åtta blockchefer, Lina B, Per-Arne F, Örjan A, Anders S, Robert L, Ingemar Å& Putte H, stort tack till er. Vill även rikta ett speciellt tack till Göran L som tillbringade många leriga dagar på arenan som transportansvarig, Henrik P som säkrade det digitala och drog kabel både här och där under hela veckan, samt även Lasse L som drog 3 km brandslang rätt igenom skogen för at våra tävlande skulle få varm och go dusch, tack till er tre.    

Vill även lyfta fram några yngre stjärnor som verkligen klivit fram, tagit ansvar och bidrar till att säkra återväxten för TSK som en arrangör av högkvalitativa tävlingar. Tack Christoffer E, Markus F, Emil A& Fredrik F för era insatser.  

Nu njuter vi av väl genomfört värv och ser fram emot 2022 då vi tillsammans med IFK Tumba arrangerar 25manna-helgen igen! 

 

Lennart A

Tävlingsledare


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2017