Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Trimtex
Mila Halogen

Tullinge SK på tredje plats i Ungdomsserien 2017

Skrivet av UngKom Inlagt  2017-10-01 19:04:51
Uppdaterad 2017-10-02 11:09:29
Sidan visad 160 gånger

 

TSK's ungdomar kämpade väl idag i Sjödalsparken där Ungdomsseriefinalen gick av stapeln. TSK låg fyra inför dagens final och kämpade sig upp till en tredje plats

Idag avslutades ungdomsserien med en välbesökt final i Huddinge C och Sjödalsparken. Snättringe var arrangörer och också största klubben för dagen med 112 startande barn och ungdomar. TSK hade lyckats få dit 86 startande vilket var fantastiskt! Dagen bjöd på ett gråmulet och ganska kylslaget väder, men det var i alla fall uppehåll!

Tävlingsgrenen för dagen var sprint och det var omväxlande banor där både orienteringsskicklighet och löpstyrka belönades. TSK's löpare lyckades genomgående bra och hade framskjutna placeringar i många klasser.

Speakern Göran Hillgren från Södertörn vägledde oss åhörare genom tävlingen på ett utomordentligt sätt. Tyvärr nådde inte TSK ända fram i år men slutade på en finfin tredje plats, mycket tack vara en ordentlig kraftsamling till dagens tävling.

Vinnare 2017 blev Snättringe och två blev Järfälla. Hela listan finns på nätet:

http://www.svenskorientering.se/globalassets/stockholms-orienteringsforbund/dokument/ungdom/u-serien/klubbresultat.html

Vi ungdomsledare vill gärna tacka alla barn och ungdomar samt alla föräldrar för engagemang, trivsel och ett gott humör idag! Vi ser fram emot fortsättningen på hösten tillsammans med er!

Vi ses snart i skogen!

Hälsar Ungdomsledarna i Tullinge SK


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2017