Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Trimtex
Mila Halogen

SM-läger i Örebro 11-13 augusti

Skrivet av EK Inlagt  2017-07-18 11:01:49
Uppdaterad 2017-07-18 11:01:22
Sidan visad 153 gånger

Nu finns det möjlighet att träna i relevant terräng inför SM i Örebro. Häng med på vårt SM-läger och kom väl förberedd till tävlingarna i höst!

Inför SM ordnas nu ett helgläger för att få möjlighet att lära känna SM-terrängen bättre. Vi åker ner fredagen den 11 augusti i egna bilar (hyrbilar kan också bli aktuellt) och hem igen på söndag eftermiddag den 13 augusti. Vi bor på vandrarhem i centrala Örebro i trebäddsrum: STF Livin City. I nuläget är 15 platser preliminärbokade. Frukost ordnar vi själva, och lunch/middag äter vi antingen ute eller lagar gemensamt. Lakan och handduk får man ta med själv. 

Fyra teknikpass kommer erbjudas, de ingår i träningspaketet som finns på hemsidan för SM. Passen vi kör kommer att vara Lockhyttan (inför långdistansen), Luckebo och Ånnabosjön (medeldistansen) samt Mogetorp (stafetten).

Eftersom vi måste meddela vandrarhemmet senast 21:a juli hur många vi blir är det snabb anmälan som gäller, senast 20:e. Anmälan finns här

Självklart är man välkommen på lägret även om man inte tänkt vara med på SM, det blir en riktigt bra träningshelg oavsett!


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2017