Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Trimtex
Mila Halogen

Cykelkläder beställningsomgång 2 2017

Skrivet av Fredrik W Inlagt  2017-03-01 09:37:39
Uppdaterad 2017-05-05 13:44:47
Sidan visad 160 gånger

Andra beställningsomgången för 2017

Webbshopen för den andra beställningsomgången för i år är nu öppen. Sista datum för beställning är den 17/5, med beräknad leverans vecka 26.

Vi använder samma webshop-lösning som tidigare, där ni betalar i webbshopen och får kläderna levererade direkt hem till er. Frakten är 69:- per beställning.

Samma utbud som förra omgången, förutom vinterjacka som återkommer först i höst igen. Några mindre designförändringar kommer denna omgång, det är små detaljer på Enduro-tröjan samt am- och benvärmarna.

Jag har dessvärre inga provkläder hemma den här omgången, så läs storlekstabellerna noga om ni är osäkra.

Tyvärr är Trimtex webshop fortfarande lite buggig, den funkar inte med alla webbläsare. Men klicka er runt lite så borde ni hitta rätt. Observera att Menyerna direkt under Trimtex-loggan som ligger ovanför Tullinge SK-loggan inte hör till vår webbshop.

Så här beställer ni (information från Trimtex)

===
Gå in på trimtex.se/customer/Tullingeskcykel

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i TEAMKODEN: tullingeskcykel17 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder
===

Hör gärna av er om ni har några frågor.

/Fredrik

/Fredrik fredrikwinberg@gmail.com


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2017