Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Trimtex
Mila Halogen

Medlemsmöte om klubbens arrangemang 20/9

Skrivet av Styrelsen Inlagt  2016-09-12 14:34:44
Uppdaterad 2016-09-12 14:34:41
Sidan visad 192 gånger

Lida Loop

 

Styrelsen bjuder in till ett medlemsmöte den 20 september kl 20 i klubbstugan. På mötet avser styrelsen att medlemmarna ska få möjlighet att diskutera vilka arrangemang som TSK ska genomföra samt även diskutera O-Ringen i Stockholm.

TSK har de senaste åren arrangerat både 10MILA och SM, vilket har krävt stora arbetsinsatser av medlemmarna. Nästa år ska TSK tillsammans med Tumba arrangera 25manna. Dessutom har TSK fått förfrågan om att vara med att arrangera O-Ringen i Stockholm.

Styrelsen anser att det är läge att diskutera klubbens arrangemang i framtiden. I bifogat material finns en lägesbeskrivning över vad klubben har arrangerat och vilken betydelse det har för klubbens ekonomi, en beskrivning av de stora arrangemangen samt en femårsplan över klubbens arrangemang.

Med materialet som utgångspunkt så vill styrelsen hålla en diskussion över vilka nivå klubben ska arrangera och få synpunkter på femårsplanen. Styrelsen önskar även få synpunkter på om klubben ska arrangera O-Ringen. Styrelsens åsikt är att klubben enbart ska arrangera O-Ringen om medlemmarna är positiva till detta och minst en person i klubben anmäler intresse att jobba med O-Ringen.

Gå igenom materialet och diskutera gärna med dina klubbkamrater och kom på mötet den 20 september.

>> Materialet finns i TSKs filarkiv


  Länkar
  

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2017