Tullinge SK Tullinge SK   Köp Naturpasset. Registera och betala direkt här på hemsidan   Hyr vår klubbstuga   Köp karta över Lidaskogen med torp-spotting

 

 
 
Vi samarbetar med
 
Riksten Friluftsstad
Botkyrka - Långt ifrån lagom
Trimtex
Mila Halogen

Silva Leauge-avslutning i Medelpad

Skrivet av Henrik Persson Inlagt  2013-05-20 07:43:42
Uppdaterad 2013-05-20 07:43:36
Sidan visad 185 gånger

Stekiga grabbar i Sundsvall Cecilia Imark på upploppet

 

Silva League gjorde sin säsongsavslutning denna helg med tävlingar utanför Sundsvall. Värme, tunga backar, klurig terräng och en snabb D18-tjej.

Lördag - medeldistans

Ett taggad gäng fick någonting att bita i när medeldistansen bjöd på kluriga kontroller direkt i första sluttningen. Försommartemperaturer på 24 grader i skuggan gjorde det också lite extra tufft.

Vi var hela 29 st startande TSK-löpare men ingen av de löpare som sprang Silva League lyckades med ett topplopp. Anton Blomdahl och Markus Adolfsson var de nog som bommade minst.

Simon Imark tog hem segern i H16 och belönades med en kreditkortshållare. Bra pris för en ungdom?


Efter tävlingen drog vi tillbaka till boendet ute på Alnön dit vi hade anlänt redan på fredagskvällen. För övrigt samma boende som vi hade för några år sedan då det var klubbresa till Sundsvallstrakten.

Kvällen tillbringades först med middag inne i Sundsvall och sedan framför Eurovision för de som orkade.

Söndag - jaktstart och långdistans

Söndagen bjöd åter på strålande solsken och varma temperaturer på minst 25 grader i skuggan. Långdistansbanan bjöd på fina malande sluttningar och riktigt kluriga kontrollpunkter. Många bommade bort viktiga minuter på sluttningskontrollerna.

Bäst slagläge inför finalen hade Magdalena van de Voorde i D18-klassen. Magda sprang riktigt bra i jaktstarten och hade näst snabbaste tid och kommenterade loppet som att det inte gick så fort men att det inte blev några stora bommar. Topp-10 placering blev det också när hon sprang in som nia. Grattis!

I H18-klassen blev Niklas Sundqvist bäste TSK-löpare på placering 31. Noterat också att Simon Hector i Snättringe dominerade helt sista dagen med snabbaste löptid och totalseger med sju minuter.

Övriga bästa TSK-löpare i respektive klass: D20 blev Channa Lönne 24a, D21 Josefin Persson 39a och i H21 Markus Adolfsson 36a.

I H16 tog Simon Imark sin andra seger för helgen och belönades med... en stegräknare.


  Länkar
  Eventor med alla resultat

 

Kommentarer >> Lägg in en kommentar
 
Anna-Lena   2013-05-20 12:11:05
Härligt Magda o Simon! :-)
 


 

  >> Logga in för att editera denna sida

 

Tullinge Sportklubb, c/o Axelsson, Sveavägen 5, 14731 Tumba, info@tullingesk.se
Hemsidesansvarig: Henrik Persson
Material på hemsidan tillhör Tullinge Sportklubb 1996-2017